Skip to content

הפסקת אוכל: 5 כריכים שווים שאפשר להכין ליום לימודים

אם אתם בדרך ליום לימודים ארוך, אתם ודאי צריכים להיערך בהתאם על מנת לשמור על ריכוז ואנרגיה. מתלבטים מה להכין להפסקת האוכל? קבלו 5 כריכים שווים שאפשר להכין ליום לימודים.

למה חשוב לאכול טוב במהלך הלימודים?

אתם יכולים להיות התלמידים הכי טובים בעולם, אך אם לא תאכלו טוב פשוט לא עשיתם בזה שום דבר. האוכל הוא לא רק הדלק שלכם להמשך היום, הוא גם מסייע למוח שלכם להתרכז ולכם להיות ערניים במהלך הלימודים. כריך של פסטרמה ביתית ומעולה יכול להיות אחלה אופציה עבורכם, מיד נציג לכם אותו. בניגוד לשנים עברו, ימי הלימודים בעידן המודרני נמשכים המון שעות, לפעמים גם 9 ו- 10 שעות ברציפות, כך שאתם פשוט חייבים להתארגן מראש כדי להיות מרוכזים ולצלוח ימים כאלה.

כריך פסטרמה

אם אתם רוצים ללכת על בטוח אתם צריכים להכין לעצמכם כריך פסטרמה. מומלץ להכין את הכריך הזה עם לחם לבן או לחמנייה טרייה אבל הכי חשוב מבחינתכם זה לבחור בפסטרמה ביתית שתשדרג את המנה הזו. ככל שהפסטרמה תהיה יותר איכותית, כך הכריך שלכם יהיה טעים יותר ולא פחות חשוב מזה, יישמר לכם לאורך כל שעות היום. תוכלו לבחור בין השאר פסטרמה הודו אקסטרה מעושנת, פסטרמה איטלקית או מקסיקנית, כמובן לפי הטעם האישי שלכם. מומלץ כמובן להכין את הכריך הזה בבוקר כדי לשמור על הטריות של הפסטרמה.

טוסט

האמת היא שהכנת טוסט ללימודים היא משימה קצת יותר מורכבת, מכיוון שאנחנו מניחים שאתם רוצים ליהנות מהגמישות של הגבינה והטריות שלה. לכן, אם אתם כבר הולכים על האופציה הזו, אנחנו ממליצים לכם להכין את הטוסט לארוחת הבוקר בלימודים ולא מאוחר מכך. מומלץ כמובן למרוח קצת קטשופ, צ'ילי מתוק או חריף, להכניס זיתים ירוקים או שחורים ואתם בדרך לטוסט המושלם.

כריך חביתה

נכון, זה אמנם נשמע קצת פשוט, אבל תוכלו לשדרג את הכריך הזה ביג טיים. אם לא בא לכם להשקיע, פשוט לכן על החביתה הרגילה משתי ביצים, זה כמובן יספיק לכם. אבל, אם בא לכם לקחת את הכריך הזה כמה רמות למעלה, זה הזמן לחביתת ירק. שלבו בבלילה של החביתה תפזורת ירק המורכבת מפטרוזיליה, שמיר, בצל ופטריות, תוכלו כמובן לשלב גם גבישים של גבינה צהובה והנה לכם המנה המושלמת.

 

 

כריך טונה

טוב, פה אנחנו בהחלט מעלים כבר את הרמה והולכים על כריך טונה, אבל לא סתם כריך, הפעם אנחנו נפנק את עצמנו בג'יבטה. קנו לעצכם ג'יבטה טרייה במאפייה, מרחו מעט מיונז ופסטו, הכניסו פנימה טונה טרייה שזה עתה פתחתם מקופסא והכריך שלכם הולך להיות פשוט וואו. מה שכן, אנחנו ממליצים לכם לספוג קודם את השמן את הטונה כדי שהג'יבטה לא תתפרק. אם בא לכם לשמור על הגזרה, אנחנו ממליצים לכם ללכת על טונה במים, זה עדיף.

כריך סלט אבוקדו

אם אתם אוהבים סלט אבוקדו בנפרד, אז למה שלא תאכלו אותו בתוך כריך? ממש כמו בכריך הטונה, אנחנו ממליצים לכם לקחת ג'יבטה. בכריך עצמו אנחנו ממליצים לכם ללכת ממש על המינימום, כי הסלט כבר עושה את שלו, מקסימום קצת פסטו ונגמר הסיפור.

לסיכום

אם אתם בדרך ליום לימודים ארוך ורוצים לשמור על ריכוז ורמת אנרגיה מתאימה, אנחנו ממליצים לכם להכין את אחד הכריכים שהצגנו במאמר זה, בתיאבון.

נגישות